Vine a Cal Rossa de Taús i descobreix rastres de fauna a la neu.

Allotja’t a Cal Rossa de Taús i practica turisme de natura. Descobreix rastres de fauna a la neu amb el guiatge professional de Salvatgines.

Taús està situat entre la Reserva del Boumort i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, a 1500m d’alçada.  La solana on hi ha el poble perd ràpidament la neu però les obagues de boscos i pastures que veiem des de Cal Rossa, poden estar blanques fins el mes de març.

Allotjament a Cal Rossa de Taús, des de 2 persones, en un dels nostres lofts, fins a 23 per la casa complerta. Podeu consultar els nostres preus segons el tipus d’allotjament que necessiteu. Els nostres apartaments tenen tot el necessari per una estada fantàstica en contacte amb la natura. Després de l’activitat us podeu relaxar a la nostra zona d’SPA amb jacuzzi i sauna!

Descripció de l’Activitat pels clients de Cal Rossa de Taús.

L’hivern és l’època que les vessants ombrívoles dels boscos del Boumort, pels voltants de Cal Rossa Taús,  es queden coberts per una catifa blanca de neu. Tot i el silenci que regna en aquests boscos, és un moment perfecte per descobrir quins animals salvatges s’hi mouen i continuen la seva activitat durant els mesos freds d’hivern.

Època.   Gener a Març 2018 (segons mantell nival)

Lloc.  Cal Rossa de Taús – RNC Boumort

Dificultat.  Baixa, per a tots els públics, també amb nens.

Activitat.   Guiatge amb l’Albert Cereza, ambientòleg de l’empesa Salvatgines. Amb el 4×4 arribarem a la zona des d’on realitzarem un itinerari circular pel bosc tot observant i reconeixent els rastres que la fauna salvatge deixa sobre la neu (3h.aprox)

Material.   Botes de muntanya, polaines i roba d’abric. També es pot fer amb raquetes de neu.

Preu del Guiatge.  A partir de 15€/persona segons la dimensió del grup. Consulteu-nos per més informació al 683 337 056 o per mail info@calrossa.com

 

Segueix-nos

© 2023 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià

PDR.cat 2020 PDR.cat 2022
Leader PDR.cat 2020

Implementació d’estratègies de desenvolupament local
Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per:

Unió Europea Fons Agrícola Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya

Ajut rebut 2020: 4.034,10 € (43% FEADER – 1.734,66 € / 57% DARP – 2.299,44 €)
Títol de l’actuació: Adaptació dels espais comunitaris de Cal Rossa per àpats, celebracions, teambuilding

Ajut rebut 2022: 74.347,76 € (43% FEADER – 31.969,54 € / 57% DARP – 42.378,22 €)
Títol de l’actuació: Espai de workation ecoturístic a Cal Rossa Taús

whatsapp