Teletreball i empresa

A Cal Rossa de Taús, creiem amb les noves tecnologies i l’efecte positiu que poden tenir en entorns allunyats, rurals i de muntanya com és el nostre cas.

Avui dia, teletreballar a distància i/o estar en contacte amb la resta del món no és un inconvenient si tenim la connectivitat adequada.

Espai connectat

Poder gaudir del nostre entorn privilegiat, el confort dels espais de la casa, fer activitats a la natura i cobrir les necessitat de connectivitat dels nostres clients, és el nostre objectiu.

És per això que Cal Rossa, disposa d’una xarxa que arriba a tots els espais de la casa, amb capacitat fins a 1GB. En cada espai distribuïm la senyal per wifi i fins a 2 connexions per cable que podem fer servir, si en tenim la necessitat.

Des de qualsevol espai, també podem imprimir documents necessaris, a una impressora en xarxa, recordem però de ser curosos amb el medi ambient, alhora de fer impressions.

Tot això fa de Cal Rossa un espai ideal per gaudir de la natura i poder teletreballar, poder gaudir de vacances cobrint necessitats del nostre treball – workation o poder utilitzar l’espai per fer jornades de team-building per a la vostra empresa empresa.

teletreball

Teletreball

Necessites un espai confortable, eficient, en plena natura i aïllat de la ciutat poder-hi teletreballar?

Workation

T’agrada la natura, l’ecoturisme i les activitats a l’aire lliure però necessites compaginar les teves vacances amb estones de teletreball?

Team Building

Sou una empresa i voleu passar uns díes en un espai en plena natura, radicalment diferent al vostre lloc de treball però preparat per a les vostres necessitats?

Sala-Terrassa de les Menjadores

Al llarg del projecte i d’acord amb la nostra filosofia de Reciclar, Reaprofitar i Reduir, em anat aprofitant diferents elements de l’antiga casa de Cal Rossa perquè tinguin nova vida als espais actuals.

Així doncs, hem aprofitat les antigues menjadores de les gallines per adaptar-hi leds d’alta eficiència, penjades del sostre, ara il·luminen la sala. El mirall del bany, també és una menjadora antiga, li hem adaptat un mirall i ara ja té una nova vida.

Aquests elements antics, donen nom i decoren la sala polivalent d’uns 35m2, equipada amb una cuina gran, cadires, taules i un banc, gran i còmode. La terrassa és àmplia i té diversos sofàs distribuïts per l’espai. Les vistes són espectaculars.

Podem fer servir aquesta zona per teletreballar, des del banc, taules o sofàs exteriors, té molt bona connectivitat i és còmoda, disposem d’una impressora per poder imprimir documents imprescindibles que necessitem, sempre tenint en compte el medi ambient. La zona també es fantàstica per descansar, fer petar la xerrada… i sobretot gaudir del paisatge, davant nostre tenim l’altiplà de Taús, situat a 1400mt encara conserva els prats de dall que li donen un caràcter únic i varietat cromàtica al llarg de l’any.

Si hem llogat la zona per a ús privat, també la podrem fer-la servir per fer-hi els àpats i menjar tots junts.

Segueix-nos

© 2024 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià

PDR.cat 2020 PDR.cat 2022
Leader PDR.cat 2020

Implementació d’estratègies de desenvolupament local
Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per:

Unió Europea Fons Agrícola Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya

Ajut rebut 2020: 4.034,10 € (43% FEADER – 1.734,66 € / 57% DARP – 2.299,44 €)
Títol de l’actuació: Adaptació dels espais comunitaris de Cal Rossa per àpats, celebracions, teambuilding

Ajut rebut 2022: 74.347,76 € (43% FEADER – 31.969,54 € / 57% DARP – 42.378,22 €)
Títol de l’actuació: Espai de workation ecoturístic a Cal Rossa Taús

whatsapp