Carregant...

Viu la brama del cérvol a cal rossa de taús, boumort

El cérvol formava part de la fauna que habitava històricament el Pirineu abans de la seva extinció en aquesta zona.

L’any 1981 es va re-introduir l’espècie al massís del Boumort amb uns quants exemplars provinents de la zona de Toledo. 10 anys desprès es va crear la Reserva Nacional de Caça de Boumort amb l’esperit de protegir-ne la seva diversitat biològica. Ara, 36 anys desprès de la seva reintroducció, Boumort compta amb la major població de cérvols de tot Catalunya. Durant tot l’any no és difícil de veure’n exemplars pels voltants de Taús que té més de 2.000 ha dins la reserva. La millor hora per l’observació és a primera hora del matí i al vespre.Viu la brama del cérvol al boumort!

De mig setembre a mig octubre el cérvol entra en zel i té lloc la brama, un dels espectacles naturals més impressionant de la natura a casa nostra. De nit, als matins i als capvespres ressonen els brams dels mascles, intentant atreure femelles cap als seus harems. Des de Cal Rossa de Taús podem sentir perfectament la brama. És fàcil poder observar cérvols per la zona. Si veniu a Cal Rossa i voleu viure una experiència ecoturística complerta, oferim la possibilitat d’un guiatge didàctic per la zona, de la mà de professionals especialitzats. Salvatgines.

Allotja’t a cal rossa per la brama del cèrvol

A Cal Rossa de Taús t’oferim allotjament en els apartaments totalment equipats, d’una casa rural sostenible de màxima qualitat, equipada amb tot el necessari per gaudir d’una experiència de brama única. Del 15 de setembre al 15 d’octubre. Pels caps de setmana fem entrada el divendres a partir de les 17h i sortida el diumenge abans de les 15:30h. També hi ha la possibilitat d’allotjament entre setmana. Podeu reservar directament al nostre web o cantactar-nos directament al 683337056.

Experiència de descoberta de Barma i Cabanera, Novetat  2018!

Aquest 2018 i com a novetat podeu viure una experiència única per conèixer la cabanera de Taús i la Brama, 2 díes de descobriment amb guiatges i àpats inclosos, amb entrada el dimarts 2 d’octubre i sortida el dijous 4 d’octubre. Consulteu el programa.

© 2019 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià