Carregant...

Home / De Taús a Comafreda

De Taús a Comafreda

Ruta de senderisme fàcil, apta per a famílies. L’objectiu és caminar del poble de Taús fins a Comafreda on hi trobarem una font molt fresca i una àrea de picnic on podem dinar o berenar. El camí està senyalitzat amb marques grogues.

Per fer la ruta ens dirigim a la part més baixa del poble Taús on travessem la pista que va cap al castells, seguim baixant per la carrerada (camí ample amb petita paret a banda i banda) en direcció sud fins arribar al petit riu “major” que travessem sense problemes, continuem pel camí que surt a dreta (sud-oest) i que planeja amb lleus desnivells per superar dos petites valls fins a connectar amb una pista que va des de Taús fins al Refugi de Cuberes. Arribats a quest punt seguirem la pista amb el sentit esquerra (est) durant uns 300m on veurem un gran dipòsit de color verd, ens hi dirigirem i trobarem una font envoltada de diferents bancs i taules. Haurem arribat al nostre destí.

  • Distància: 4.70 Km anar i tornar
  • Desnivell acumulat de pujada: 131 m
  • Dificultat: facil
  • Veure a Wikiloc

© 2019 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià