Carregant...

Workation Ecoturístic

A Cal Rossa de Taús, hem rehabilitat la casa vella, seguint amb els mateixos criteris d’eficiència energètica i respecte pel medi ambient que ja formen part de la nostra manera de fer.

El resultat final, una casa positiva capaç de generar més energia de la que consumeix i amb zero emissions de CO2.

Els últims anys han estat marcats per molts canvis a nivell global i nosaltres els hi podem donar resposta a nivell local, des de Cal Rossa. Així docs, hem orientat els espais de la nova casa a fer-los més còmodes, saludables i acollidors pels nostres clients. Donar també resposta a la creixent demanda per poder teletreballar o combinar vacances amb treball a distància amb espais lluminosos i oberts a una natura espectacular de la que poder gaudir.

Ens sentim privilegiats d’estar a l’entorn natural del Boumort i la nostra aposta segueix sent l’ecoturisme com a millor opció per posar en valor la natura i el territori que ens envolta. Per això, darrerament i juntament amb el Refugi de Cuberes i Salvatgines, hem iniciat l’aventura de Boumort Indòmit Ecoturisme per poder descobrir el nostre territori de la millor manera possible.

Tot això és el que entenem com a Workation Ecoturístic i serveix per anomenar el nou projecte de Cal Rossa, que tot seguit podeu descobrir:

Els nostres lofts per a 2 persones, totalment equipats i amb el jacuzzi a l’habitació, els hem anomenat i tematitzat inspirant-nos en llocs del nostre territori : Pleta de les Ordigues, Espluga de Cuberes, Terra Roia i Prafita.

La sala

Un espai comú on poder compartir, teletreballar, fer els àpats i gaudir d’unes excel·lents vistes.

Segueix-nos

© 2023 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià

PDR.cat 2020 PDR.cat 2022
Leader PDR.cat 2020

Implementació d’estratègies de desenvolupament local
Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per:

Unió Europea Fons Agrícola Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya

Ajut rebut 2020: 4.034,10 € (43% FEADER – 1.734,66 € / 57% DARP – 2.299,44 €)
Títol de l’actuació: Adaptació dels espais comunitaris de Cal Rossa per àpats, celebracions, teambuilding

Ajut rebut 2022: 74.347,76 € (43% FEADER – 31.969,54 € / 57% DARP – 42.378,22 €)
Títol de l’actuació: Espai de workation ecoturístic a Cal Rossa Taús

whatsapp