Carregant...

Allotjar-se a Cal Rossa

Cal Rossa és la rehabilitació de l'antic paller i quadres de Cal Rossa, que estan annexes a la casa pairal.

El Paller de Cal Rossa

On tota la vida havia reposat la palla i herba de cal Rossa durant l'hivern, avui hi ha quatre allotjaments de Turisme Rural (dins del grup allotjament rural, modalitat Casa de Poble Independent), de qualitat i que combinen modernitat i tradició, construïts amb els estandars d'eficiència energètica més innovadors.

Veure tots els apartaments

La Quadra

On tota la vida havien descansat les vaques quan arribaven a casa, avui hi ha la sala polivalent amb llar de foc i televisió gegant que farà les funcions de sala d'estar comuna i espai on organitzar-hi tallers o activitats, celebracions familiars, sessions de ioga, etc.

L'Era

On tota la vida havien estat les maquines després de treballar al camp, avui hi ha un espai a l'aire lliure, amb una part porxada, amb taules i cadires per gaudir de l'estada a l'aire lliure.

La Tolla

On tota la vida hi havia hagut la cort dels porcs, avui hi ha un espai d'aigua format per un jacuzzi, una sauna i dos labavos/vestidors que donaran servei a tots els hostes dels allotjaments.

El Rebost

Es molt important tenir en compte que ni a Taús ni a 30 km al voltant, no existeix cap bar, restaurant o botiga de queviures... És per aquest motiu, que cal arribar a Taús amb tot el necessari per omplir el rebost que us permetrà menjar durant la vostra estada.

Nosaltres, posem a la vostra disposició una botiga online amb productes del territori o ecològics, per tal que no trobeu el rebost buit quan arribeu a Cal Rossa.

Comprar queviures

Els nostres apartaments

© 2020 · Cal Rossa · Taús · Tots els drets reservats · Termes i condicions · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià